Новини
 
 
Навчання іноземним мовам онлайн
03.04.2020
Приймаємо замовлення на переклади, апостиль, переклади з нотаріальним засвідченням. e-mail: runa@mail.lviv.ua.   Офіс за адресою м. Львів,  вул. Валова, 3 працює:   з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 17:00.   Тел.: 067 382-00-85
Детальніше
 
 
CELTA COURSE in Lviv AGAIN !!!
01.05.2019
Раді повідомити Вам, що ми проводимо попередній  набір на курс, що може відбутися  з 1 липня – 26 липня 2019 року.
Детальніше
 
 
Продовжується набір!
26.11.2018
Детальніше
 
 
Всі новини
 

ISO 9001:2015






Замовити переклад online
 

Відтепер студенти Львівського університету вивчатимуть іноземну мову за новими концептуальними засадами

 
23 вересня 2015
 

Відтепер студенти Львівського університету  вивчатимуть іноземну мову за новими концептуальними засадами

Знання іноземної мови в сучасному світі є своєрідним вікном у світ, ключем до успіху та професійного становлення. Сьогодні володіння кількома іноземними мовами - не розкіш, а життєва необхідність.

 

З огляду на це вектор розвитку навчального процесу у Львівському національному  університеті імені Івана Франка націлений на якісну підготовку фахівців різних освітньо-кваліфікаційних рівнів, що базується на принципах забезпечення високої якості викладання іноземних мов,  надання додаткових можливостей для студентів і викладачів, мотиваційному стимулюванні до вивчення мов інших народів як необхідної умови для інтеграції у європейський та світовий освітній простір.

 

З метою розвитку й удосконалення міжкультурної комунікативної компетенції студентів у новому 2015-2016 навчальному році в Університеті вже зроблено реальні кроки для реалізації нової Концепції викладання іноземних мов за професійним спрямуванням, основаної на рівневому принципі викладання іноземних мов (від А1 до С2).  Одним із них є забезпечення студентів Університету підручниками, посібниками й іншими робочими матеріалами, необхідними для здобуття певного рівня знань і формування відповідних комунікативних навиків.

 

З ініціативи Ректора, професора Володимира Мельника та відповідно до рішення ректорату Університету було виділено кошти на придбання підручників Кембриджського університету для студентів із різним рівнем знань іноземних мов – від А1 до С2.

 

«З  огляду на фінансові труднощі у нашій державі на особливу увагу та подяку заслуговує доброчинний крок директора агенції іноземних мов «Руна», а також викладача кафедри англійської філології Львівського університету Наталії Дячук, завдяки зусиллям якої була зроблена суттєва знижка на придбання необхідної літератури для студентів нашого Університету», - розповідає декан факультету іноземних мов Володимир Сулим.  

 

Варто зазначити, що агенція, яку очолює Наталія Дячук, є сертифікованим екзаменаційним центром ESOL Кембриджського університету. Як вихованка  факультету іноземних мов Наталія Орестівна сприяє тому, аби якісно запровадити в Університеті нову Концепцію вивчення мов,  а тому й погодилась взяти на себе консультативну, навчальну й організаційну відповідальність за те, щоби на належному рівні забезпечити Університет навчальними матеріалами та провести необхідні  тренінги, що є важливою передумовою для впровадження Концепції.

 

Тож тепер студенти матимуть вільний доступ до навчальних матеріалів і, обравши зручний для себе формат, можуть ними користуватися вже від сьогодні.

 

«Усі придбані комплекти підручників передано на баланс двох кафедр – кафедри іноземних мов для природничих факультетіві кафедри іноземних мов для гуманітарних факультетів. Це уможливить студентам доступ до навчальних матеріалів і забезпечить зручне користування цією літературою, - переконаний Володимир Трохимович. -  Звичайно, не залишаємо поза увагою йте, що сучасний студент знає, де можна придбати необхідну літературу і як можна користуватися нею у мережі Інтернет».

 

За словами декана факультету іноземних мов, усі підручники та посібники є добре відомими як в Україні, так і в нас, в Університеті. «Придбані підручники та посібники не є чимось невідомим для наших викладачів. Це апробований підручний інструментарій у процесі викладання іноземних мов багатьох викладачів факультету іноземних мов. Чимало моїх колег, попри захист дисертацій, здобули паралельно сертифіковане право на викладання тієї чи іншої іноземної мови за європейськими стандартами та на основі загальновизнаних дидактичних матеріалів. Маю на увазі англійську, німецьку, французьку та іспанську мови», - зазначає Володимир Сулим.

 

Більшість викладачів, які викладають іноземні мови згідно з  новою Концепцією, пройшли необхідні тренінги за кордоном, здобувши право не тільки викладати мову іншої держави, але й проводити відповідне сертифіковане екзаменування. Тож тепер складати іспити на отримання сертифікату рівня від А1 до С2 студенти зможуть тут, на базі нашого Університету, у співпраці з відповідними закордонними інституціями такими, як Кембридж, Ґете-Інститут в Україні, Альянс Франсез та інші», - пояснює Володимир Трохимович.

 

З огляду на це можна вважати, що таке підґрунтя для реалізації нової Концепції викладання іноземних мов дасть можливість студентам здобути практичні навики з англійської мови як мови міжнародного спілкування для свого професійного удосконалення та успішної і впевненої позиції у реальному житті.

 

У чому переваги CambridgeEnglishдля студентів Львівського університету?

1.   Інноваційні методики:

-  комбіноване навчання;

-  комп’ютеризоване адаптивне тестування.

2.    Можливість складання іспиту безпосередньо в Університеті двічі на рік.

3.   Високий рівень оцінювання. Оцінку проводить сертифікований підрозділ Кембриджського університету.

4. Професійний розвиток та перспективи на майбутнє. Сертифікат Cambridge English визнають роботодавці у понад 13 тис. компаній світу.

 

 

 

Прес-центр lnu.edu.ua

Фото Олега Вівчарика