Новини
 
 
Навчання іноземним мовам онлайн
03.04.2020
Приймаємо замовлення на переклади, апостиль, переклади з нотаріальним засвідченням. e-mail: runa@mail.lviv.ua.   Офіс за адресою м. Львів,  вул. Валова, 3 працює:   з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 17:00.   Тел.: 067 382-00-85
Детальніше
 
 
CELTA COURSE in Lviv AGAIN !!!
01.05.2019
Раді повідомити Вам, що ми проводимо попередній  набір на курс, що може відбутися  з 1 липня – 26 липня 2019 року.
Детальніше
 
 
Продовжується набір!
26.11.2018
Детальніше
 
 
Всі новини
 

ISO 9001:2015






Замовити переклад online
 

Нові підручники які варто переглянути

 
01 червня 2017
 

Achtung!

Новий курс для вивчення німецької мови для дітей

Die Deutschprofis

(рівень А1 та А2)

Deutsch lernen wie die Profis! 
Mit dem Deutschkurs Die Deutschprofis А1 und A2:
- mitreißende Themen und farbenfrohe Gestaltung
- die Deutschprofis als motivierende Lernbegleiter
- kindgerechte Aufgaben und Projekte, viele Spiele, Raps und Rhythmusübungen
- intensives Grammatik- und Wortschatztraining
- Satzmodelle zum Anschauen in animierten Clips oder zum Selbstlegen
- optimale Vorbereitung auf die Prüfung Goethe-Zertifikat A1 und A2: Fit in Deutsch

Курс схвалений для використання у загальноосвітніх навчальних закладах.

 

 

Пропонуємо Вашій увазі новий курс вивчення німецької мови для молоді та дорослих (від 16 років)

MENSCHEN

(А1-В1)

 

Складові курсу: Підручник (Kursrbuch) mit DVD-Rom / Робочий зошит (Arbeitsbuch) mit Audio-CD . Додаткові для студента: Словник (Vokabeltaschenbuch / Glossar) / Додатковий підручник для тренування бізнес лексики (Berufstrainer) mit Audio-CD. Для викладача: Книга для вчителя (Lehrerhandbuch) Аудіо і відео матеріали до підручника (Medienpaket), Програмне забезпечення для роботи за підручником на інтерактивній білій дошці(Interaktives Kursbuch für Whiteboard und Beamer – DVD-ROM), містить усі аудіо та відео матеріали Тестові завдання до підручника (Menschen A1 Testtrainer) mit CD

 

Ein klares Konzept:  Inhalte, die bei den Lernenden Interesse und Emotionen wecken * erkennbare Relevanz der Inhalte über formulierte Lernziele * überschaubare Lektionslängen, die der Aufmerksamkeitsspanne der Lernenden entsprechen * transparenter, strukturierter Aufbau * systematische Grammatikeinführung, unterstützt durch Farben (Signalgrammatik) * vielfältige, aktuelle Texte und Realien * wechselnde, vielfältige Übungsformen * Wiederholungsphasen mit der Möglichkeit zur schnellen Selbstüberprüfung

 

 

Новий навчальний курс з англійської мови для студентів та дорослих від видавництва

National Geographic Learning

WORLD ENGLISH 2nd edition

Видавництво National Geographic Learning пропонує оновлене видання чотирьох рівнів підручника World English. До цього видання включені дивовижні фото і відеоматеріали від National Geographic та TED Talks. Кожна тема відкривається вступним фото від National Geographic на розвороті та кількома питаннями, які знайомлять з темою та заохочують до дискусії. В кожному підручнику  пропонується 12 тем. Кожна містить  3 уроки по 2 сторінки на відпрацювання лексики і граматики, а також окремі сторінки з завданнями по читанню, письму та спілкуванню, і сторінки з завданнями до відео сюжетів.

 

Кожен розділ підручника  World English закінчується сторінкою для роботи з відеосюжетом від National Geographic, який триває 3-4 хвилини і був ретельно відібраний відповідно до рівня та теми. Відео міститься на Classroom DVD або на індивідуальному диску в кінці підручника.

 

Через кожні 3 розділи в World English Second Edition учні мають змогу переглянути уривки з конференцій TED. На кожен сюжет відведено 4 сторінки з цікавими завданнями.

 

В World English Workbook містяться додаткові завдання для відпрацювання лексики і граматики по темі, а також додатковий текст і вправи з письма.

 

World English Teacher’s Edition створений, щоб зробити підготовку до уроку максимально легкою. Книга містить зменшений розворот підручника з відповідями, навколо якого вміщені детальні роз’яснення, додаткова інформація по темі, пояснення граматики і лексики, покрокові інструкції. В кінці вміщені ключі до завдань підручника і робочого зошита, скрипти до аудіо та відеоматеріалів. Також пропонуються фотокопіювальні матеріали для подальшого розвитку навичок письма, усного мовлення, додаткові вправи на відпрацювання  граматики з відповідями.