Новини
 
 
Навчання іноземним мовам онлайн
03.04.2020
Приймаємо замовлення на переклади, апостиль, переклади з нотаріальним засвідченням. e-mail: runa@mail.lviv.ua.   Офіс за адресою м. Львів,  вул. Валова, 3 працює:   з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 17:00.   Тел.: 067 382-00-85
Детальніше
 
 
CELTA COURSE in Lviv AGAIN !!!
01.05.2019
Раді повідомити Вам, що ми проводимо попередній  набір на курс, що може відбутися  з 1 липня – 26 липня 2019 року.
Детальніше
 
 
Продовжується набір!
26.11.2018
Детальніше
 
 
Всі новини
 

ISO 9001:2015






Замовити переклад online
 

CELTA COURSE in Lviv AGAIN !!!

 
01 травня 2019
 

Колектив Cертифікованого  екзаменаційного центру Кембриджського  університету UA 011  -  Агенції іноземних мов Наталії Дячук «РУНА»®  має честь запросити Вас відвідати  курс CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages)  для викладачів англійської мови.

 

     Раді повідомити Вам, що ми проводимо попередній  набір на курс, що може відбутися  з 1 липня – 26 липня 2019 року.

 

Робота під час курсу передбачає :

  • інтенсивний  огляд сучасних методик та технік викладання
  • поєднання теоретичних та практичних занять з 9.00 до 18.00.
  • здійснення навчання та спостереження сертифікованими, кваліфікованими та досвідченими тренерами, які у свій час пройшли цей шлях
  • проведення як мінімум 8-ми залікових уроків кожним із учасників у фокусних групах різних рівнів мовної компетенції
  • спостереження за колегами під час проведення ними 40 залікових уроків
  • обговорення сильних сторін кожного тренованого викладача та виявлення того, що потребує покращення у персональному стилі викладання
  • дискутування із колегами на професійні теми і не тільки
  • ознайомлення із новинками навчально-методичної літератури

 

Чи варто?

  • курс розрахований на прогресивних викладачів, котрі бажають впевнено крокувати та розширювати свої професійні горизонти.
  • наявність сертифікату є підставою для зарахування годин фахової підготовки під час проходження планових курсів в інституті післядипломної педагогічної освіти.
  • наявність сертифікату надає можливість працювати викладачем англійської мови як іноземної  у будь-якій країні світу, підтверджуючи цим  відповідну кваліфікацію            

 

Як?

  1. Ви заповнюєте аплікаційну форму яка знаходиться за посиланням: 2019_Runa_CELTA_Application_Form.pdf і надсилаєте її на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Після цього наші менеджери з Вами зв’яжуться (зателефонують або надішлють листа) і призначать дату співбесіди з тренером.
  2. У призначений час тренер надішле письмові завдання на Вашу електронну адресу, і у Вас буде 80 хвилин щоб їх виконати. Завдання необхідно робити на комп’ютері та надіслати тренеру. За 10 хвилин тренер перевірить завдання, після цього Ви поспілкуєтесь у skype – тренер прокоментує, як Ви впорались з завданнями, розкаже про курс, а Ви зможете задати будь-які питання. Загалом співбесіда триватиме 2 години.
  3. За результатами співбесіди Вам надішлють так званий acceptance pack – Він складається з листа, що підтверджує зарахування на курс, список рекомендованої літератури, завдання від Кембриджу, що допоможе Вам краще підготуватись до курсу, а також рахунку, який необхідно буде оплатити протягом 5 днів. На жаль, без оплати авансу (30% вартості курсу)ми не можемо гарантувати Вам місце на курсі, решту суми  необхідно оплатити, не пізніше ніж за п’ять тижнів  до початку курсу.

 

Ви також можете пройти співбесіду в офісі Агенції іноземних мов Наталії Дячук “ Руна” за адресою [м. Львів, пл. Адама Міцкевича,8/2 ]. У призначений час Вам необхідно буде з’явитися в офіс – там менеджери агенції «Руна» нададуть Вам роздруковані завдання. Після того, як Ви їх виконаєте, Ви зможете насолодитись кавою або чаєм, а в цей час наш менеджер надішле завдання тренеру, який їх перевірить. Спілкування також проходитиме у skype (адже ми запрошуємо тренерів з інших міст та країн) – наш менеджер подбає про зв’язок з тренером.

 

 

Вартість?

·         Рання реєстрація 33 000 грн (до 30.04.2019)

·         по 27.05.2019 - 34 000 грн

·         після 27.05.2019 - 35 000 грн

·         Вартість сертифікату: 6500 грн

·         До співбесіди сплачується 2000 грн.*

*  - ця сума є компенсацією витрат на  співбесіду та інше і поверненню не підлягає
 
 
 
З найкращими побажаннями корисних канікул, Ваша АІМ «РУНА»